logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

OVER ONS

WELKOM BIJ ACHTERBERG AUTOMOTIVE

Achterberg Automotive staat voor automotive professionals pur sang met als specialiteit, de verkoop van premium occasions, hoofdzakelijk van BMW, Mini en Audi. Wij richten ons vooral op jong gebruikte auto’s, meestal afkomstig van eerste eigenaar, aantoonbare onderhoudshistorie en schadevrij verleden. Wij kopen auto’s in, alsof we er zelf mee zouden gaan rijden en staan daarom achter ons aanbod. Doordat we op gebied van personenauto’s en bedrijfswagens breed een Europees netwerk hebben, kunnen wij helder adviseren en scherpe prijzen hanteren.

Content Image 2

Bij eventuele import regelen wij de onderhandeling met de verkoper, het transport, het Nederlands kenteken en de meest gunstige BPM regeling. Daarnaast zijn wij onafhankelijk specialist in Financial Lease. Dit zorgt voor duidelijke, heldere contracten en lage termijnen. Wij helpen u graag verder met de zoektocht naar uw droomauto, voordeligste leasetermijn of de meest perfecte bedrijfswagen. Wij zijn uitsluitend op afspraak geopend, maar kunnen u bijna altijd binnen 30 minuten ontvangen. Elke dag tussen 8:00 en 20:00 uur. Wij zijn een RDW erkend bedrijf, tenaamstelling regelen wij binnen 5 minuten.

Wij helpen u graag met de zoektocht naar uw droomauto, voordeligste leasetermijn of de perfecte bedrijfswagen.

Achterberg Automotive staat voor automotive professionals pur sang met als specialiteit, de verkoop van premium occasions, hoofdzakelijk van BMW, Mini en Audi.

We hebben op gebied van personenauto’s, bedrijfswagens en trucks een Europees netwerk.

whatsapp.png
Morgen Internet � Zorgeloos Light website